SPOR

GİRESUNSPOR YENİDEN TOP BAŞI YAPIYOR

13 günlük Kartepe kampının ardından iki günlük izne çıkan Yeşil Beyazlılar, bugün Aksu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla bıraktığı yerden çalışmalarına devam edecek.

Spor toto 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk hafta kendi saha ve seyircisi önünde Çankırıspor’u ağırlayacak Giresunspor, bu maçın hazırlıklarına bugünden itibaren start verecek.

Pazar günü İstanbul’da oynanan Maltepespor maçının ardından futbolculara verilen iki günlük izin bugün bitti. Futbolcular birer ikişer öğlen saatlerinde kulübe gelerek, saat 17.30’da başlayacak antrenmanda hazır bulanacak.

Bugünden itibaren tüm hatlarıyla lige konsantre olacak Giresunspor, ligin ilk maçında Çankırıspor’u yenerek, Spor Toto 2. Lige galibiyetle başlayacak istiyor.

AHMET ERTEM; “KAZANMAK İSTİYORUZ”

Giresunspor Teknik Direktörü Ahmet Ertem, ligin ilk maçını taraftarların vereceği destekle kazanmak istediklerini ifade etti.

Ahmet Ertem, yaptığı açıklamada, “ Çok verimli bi  kamp dönemi geçirdik. Yoğun bir çalışma içerisinden geçtik. Lige hazır olmak adına her şeyi yapmaya çalıştık. İlk maç evimizde. Çotanaklar’ın huzurunda, İnşallah onlara galibiyet hediye ederek, lige moralli bir başlangıç yaparız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.