Uncategorized

Çamoluk Giresun Il Genel Meclisi Gündeminde

Giresun Il Genel Meclisi Subat ayi toplantisi Osman Öden Baskanliginda gerçeklestirildi.


Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyeti üyeligine Il Genel Meclisi üyesi Mehmet Yüksel, Özel Idare Memuru Mehmet Karakus olmak üzere iki asil Özel Idare Genel Sekreteri Cumhur Melikoglu, Il Genel Meclis üyesi Fazli Derbeder’in seçimi yapildi.


Gündem disi konusma yapan MHP Grup Baskan Vekili Mehmet Yüksel ise grup olarak her toplantida bir ilçenin sorunlarini gündeme tasiyacaklarini ifade etti. Ilk olarak Çamoluk ilçesinden basladiklarini belirten Yüksel, bu ilçenin en önemli sorunlarinin basinda bir banka subesine sahip olamamalari oldugunu söyledi.


Yüksel, “ Tarim ve hayvancilikla geçimini saglamakta olan Çamoluk ilçemizde ne yazik ki bir banka subesi bulunmamaktadir. Buradaki gerek çiftçilerimiz gerekse esnafimiz banka islemlerini görmek için ya komsu ilçelere gitmek zorunda kaliyor ya da il merkezine geliyor. Il merkezine gelen Çamolukluk vatandaslarimiz bir gecede konaklamak zorunda kaliyorlar. Giresun için Ordu-Giresun Havaalani, Demiryolu ya da Egribel tüneli ne kadar öneliyse bu ilçemiz içinde bir banka subesinin faaliyet göstermesi o kadar önemli oldugunu düsünmekteyiz. Bunu parti grubu olarak önerecegimizi ve takip edecegimizi ifade ediyorum ” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.