SİYASET

AK PARTİ GİRESUN’DA NEFESLER TUTULDU

Ak Parti Giresun İl Teşkilatı nefesleri tutup Ankara’dan gelecek haberleri beklemeye başladı.

Bir süredir Temayül, Mülakat, Sivil Toplum Temayülü derken bir çok aşamadan geçen Giresun Milletvekili Aday Adayları bütün aşamaları bitirip artık haklarında verilecek kararı beklemeye başladı.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prf. Dr. Ahmet Davutoğlu hafta başında yapılacak Bakanlar Kurulu sonrası, Salı günü mevcut milletvekilleri ile son grup toplantısını yapacak.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prf. Dr. Ahmet Davutoğlu bütün haftayı Ak Parti Genel Merkezinde alt komisyonlarca hazırlanan Aday Adaylarından önüne gelen listeyi değerlendirecek. Listelenen ve yedekleri ile birlikte genel başkanın onayına sunulan Milletvekili Aday Adayları 6 Nisan Pazar akşamı hazırlanacak onaylı liste ile 7 Nisan Pazartesi günü Saat:17:00’a kadar Yüksek Seçim Kuruluna sunulacak.

Giresun’da Aday Adayları telefonlarını şarja takıp en çok çeken yerde bekleyerek genel başkan’dan gelecek yüz yüze görüşmeye bekliyoruz haberini bekliyor olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.