DÜNYA

AVRUPA GİRESUNLU AKADEMİSYENLER DERNEĞİ GENEL KURULU

Almanya’da faaliyetlerine devam eden Avrupa Giresunlu Akademisyenler Derneği yeni dönem için genel kurulunu yaparak vitrinini yeniledi.

Başta Almanya olmak üzere bütün Avrupa’da ses getiren çalışmalara imza atan Giresunlu Akademisyenler Derneği olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

Çoğunluğunu hanım ve gençlerin oluşturduğu yeni yönetim kurulunda Cevdet Maraş yeniden başkan seçilerek güven tazelerken, oluşturulan yönetim kurulu dinamik bir yapıya kavuşarak gelecek vaat eden bir görünüme kavuştu.

Düzenlenen kongrede divan başkanlığını Yasemin Korkmaz yardımcılıklarını ise Nahide Costan ve Peker Külekçi yaparak kongrenin coşkulu ve nezih bir ortam içinde geçmesini sağladı.

Buna göre yapılan kongre ile seçilen yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Cevdet Maraş; Yönetim Kurulu Başkanı
Gamze Çakır; 2. Başkan
Emine Maraş; Mali Sorumlu
Çiğdem Maraş; Yazman
Elif Kaya; Yönetim Kurulu Üyesi
Alperen Balta; Yönetim Kurulu Üyesi
Tayfun Bayram; Yönetim Kurulu Üyesi
Kenan Külekçi; Yönetim Kurulu Üyesi
Çiğdem Keskin; Danışman
Muharrem Köymen; Danışman
Sevda Yıldırım; Mali Denetçi
Eda Ezgi Karakaş; Mali Denetçi

Kongre sonrası üyeler ve yeni seçilen yönetim kuruluna bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Giresunlu Akademisyenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Maraş ” Bugün çok önemli bir güzelliğe imza attık, derneğimiz gelişmeye büyümeye ve kendi koyduğu hedeflere ilerlemeye devam ediyor. Yeni yönetim kurulumuz görev süresi içinde başta gurbetçi çocukları olmak üzere kapısını çalan her hemşerisine yardım etmek için çaba sarf edecektir. Bütün üyelerimize yeni yönetim kurulumuza gösterdikleri gayretler için şimdiden ayrıca teşekkür ediyorum. Sağolsunlar var olsunlar.” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.