Uncategorized

Ilk Iftar Öner Hekimden

                         Çadirda ilk iftar Öner Hekim’den
Giresun Belediyesi tarafindan liman sahasina kurulacak çadirda ilk aksam verilecek iftar yemeginin giderleri, Hekim Holding Yönetim Kurulu Baskani Öner Hekim tarafindan karsilanacak. Hekim ayrica ramazan süresince babasi Cemal Hekim ve oglu Ömer Hekim hayratina, biri Kadir Gecesi olmak üzere iki aksam daha iftar yemegi verecek.  
Hekim Holding’e bagli Giresun Hekim Süt As.’den verilen bilgiye göre, ayrica; Ramazan ayi süresince her aksam iftar çadirinin ayran ve yogurt ihtiyaci da ücretsiz olarak karsilanacak.    
Fabrika yöneticilerinden Veysel Günes, konuya iliskin olarak yaptigi açiklamada,  “Yönetim Kurulu Baskanimiz Sayin Öner Hekim’in talimatlari dogrultusunda, daha önceki yillarda oldugu gibi bu yil da belediyemizin kurdugu çadirdaki iftar yemegine katkida bulunuyoruz. Bu hem hayir, hem de bir hizmet” dedi.
Giresun Belediyesi’nin çadirinda her aksam iftar sirasinda ve sonrasinda geçen yillardan farkli olarak çesitli etkinlikler yapilacak.  
Ilk aksamki iftara Belediye Baskani Kerim Aksu’nun yani sira il protokolünün de katilmalari bekleniyor.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.