Bir süredir İstanbul Bağcılar’da özel bir hastanede tedavi gören Giresun’un Görele ilçesi Burunucu Köyü nüfusuna kayıtlı Erol Tetik(49) bu sabaha karşı kurtarılamayarak vefat etti.
Bütün dünyayı kasıp kavuran Pandemi Korona (Covit-19) can almaya devam ediyor. Giresun’da hafif bir seyir takip eden salgın maalesef gurbetçi hemşehrilerimizi hayattan koparıyor.
Başta İstanbul, Ankara, İzmir Bursa gibi yurt içi Almanya ve bütün Avrupa, Amerika gibi dünya ülkelerinden hemşehri kayıplarımız sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor.
Bir süre önce Amerika’da vefat eden genç iş insanımızdan sonra bir acı haberde bu kez İstanbul Esenler’de ikamet eden 5 çocuk sahibi Serbest Çalışan Erol Tetik’den geldi.
Yaklaşık bir aydır Bağcılar’da özel bir hastanede tedavi edilirken kurtarılamayan Erol Tetik Pandemi nedeniyle şehirler arası seyahatin yasak olması nedeniyle İstanbul Başakşehir Yeni Kayaşehir Mezarlığında toprağa verildi.
Giresun dışında yaşayan gurbetçi hemşehrilerimizin kaçının Korona’ya kurban gittiği önümüzdeki günlerde yapacağımız araştırmadan sonra belli olacak.