ManşetSON DAKİKASPOR

Giresunspor Destan Yazdı, Fenerbahçe Deplasmanda Yendi 2-1

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Kadıköy’de oynanan zorlu mücadelenin 40. dakikasında Sarı-Lacivertliler 10 kişi kaldı. Deplasmanda Giresunspor Fenerbahçeyi 2-1 yendi.

Süper Lig’de Fenerbahçe, 1-0 öne geçtiği Giresunspor maçını 2-1 kaybetti. Joao Pedro kırmızı kart görerek Trabzonspor maçında cezalı oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe ile Bitexen Giresunspor karşı karşıya geldi. Kadıköy’de oynanan zorlu mücadeleyi 1-0 geriden gelen konuk ekip Giresunspor, 2-1 kazandı. Karadeniz ekibi, Galatasaray galibiyetinin ardından Fenerbahçe’yi de yenerek büyük maçlarda gösterdiği performansla dikkat çekti. Sarı-Lacivertliler geçen sezonun 24. haftasında, 5 Şubat 2022’de 1-0 sona eren Medipol Başakşehir maçından sonra Süper Lig’de ilk kez kendi evinde kaybetti.

Jesus’tan 1’i zorunlu, 3 değişiklik
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, ligde son oynadıkları Sivasspor maçının ilk 11’ine göre kadrosunda 1’i zorunlu 3 değişikliğe gitti. Portekizli teknik adam, Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmada Sivasspor maçında çift sarı karttan kırmızı gören Michy Batshuayi’yi cezası nedeniyle kadroya alamazken, Emre Mor ve Miguel Crespo’yu yedek soyundurdu. 68 yaşındaki çalıştırıcı, bu isimlerin yerine ise Diego Rossi, Miha Zajc ve Joao Pedro’yu ilk 11’de görevlendirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.