ManşetSİYASETSON DAKİKA

Dr. Devlet Bahçeli Giresun’da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli seçim mitingleri kapsamında bugün Saat:16:00’da Giresun Atatürk Parkında Giresunlular ile buluşacak.

Giresun’da iddialı bir liste ile seçimlere katılan Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli adaylarına destek olmak amacı ile geleceği Giresun’da vereceği mesajlar şimdiden merak konusu oldu.

Dr. Devlet Bahçeli’nin Giresun’a gelişinin hemşerilerimiz üzerinde büyük bir heyecana yol açtığına değinen Giresun Milletvekili adayı Ertuğrul Gazi Konal “Giresun ve Cumhur ittifakı için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bu kapsamda Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Giresun’umuza teşrif ederek bizleri onurlandıracaktır. Giresunlu hemşerilerimiz liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’yi dinleme fırsatı bulacaklar herkesi bugün Saat:16:00’da Giresun Meydanı Atatürk Parkına bekliyoruz. Türkiye Yüzyılı ve bu önemli seçimler kapsamında seçimlere sayılı günler kala liderimizin Giresun için görüşlerini birlikte dinleme fırsatını kaçırmayalım.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.