ManşetSON DAKİKASPOR

Hakan Karaahmet; Giresunspor’dan Alacağım Var Demem Ama Var!

Bir süredir devam eden Eski Yeni Başkan atışmasında Giresunspor Başkanı Nahit Ramazan Yamak’a eski başkan Hakan Karaahmet 3 saat süren bir basın toplantısı ile cevap verdi.

Hakan Karaahmet düzenlediği basın toplantısında Giresunspor’u bıraktığında düşmesi zor bir kadro ve puan durumu ile bıraktığını şimdi kulübü düşürenlerin ilgiyi başka alanlara çekmek ve hedef saptırmak için kamu oyunu meşgul ettiklerini iddia etti.

Hakan Karaahmet basın toplantısnda ; Giresunspor’u devraldığında muhasebecisi yoktu. Hatta kulüpte muhasebecilik yapan Barış’ın kredi kartının kullanıldığını kulübe muhasebe düzeninin kendisi tarafından kurulduğunu anlattı”

Giresunspor eski başkanı Hakan Karaahemt; ” Şimdi çıkmış Giresunspor başkanı kulüpte olan yolsuzluklardan bahsediyor. Hatta benim kulübe borcum olduğunu söylüyor, benim Giresunspor borcum yok kulübü kendsine teslim ettikten sonra bile 500 bin Tl verdim, benim kulüpten alacağım var yaklaşık 3 milyon TL ama benim Giresunspor’dan alacağım var demem benim tarzıma uygun değil” dedi.

Hakan Karaahmet;”Çıkmışsın elinde türlü imkansızlıklara rağmen kupa olan başkana takımı düşürmüş başkan olarak yolsuzluk iddialarında bulunuyorsun bu hedef saptırmaktan başka bir şey değil” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.