ManşetSİYASETSON DAKİKA

Giresun’a Dal-Çık Projesine Açıklık Getirildi

Bir süredir polemik konusu olan Giresun’a Dal-Çık projesi konusuna AK Parti Giresun Milletvekilleri açıklık getirdi.

AK Parti Giresun Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Prf. Dr. Nazım Elmas Giresun’a yapılması planlanan Dal-Çık Projesi için, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Abdulkadir Uraloğlu’nu, Milletvekili Ali Temür ve AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ile ziyaret ederek; Giresun Farklı Seviyeli Kavşak (Dal-Çık) Projesini ve ilimiz genelindeki ulaşım yatırımlarını görüşme fırsatı buldu.

DSİ ve Karayolları Genel Müdürlüğü yöneticilerinin de bulunduğu toplantıda, yapılması düşünülen farklı seviyeli kavşak bölgesinde yaşanabilecek su baskınları ile ilgili tedbirler kapsamında istişarede bulunuldu.

Hem saz bölgesi hem de liman bölgesindeki su baskınlarına kesin çözüm olabilecek Tabaklar Deresi ıslah çalışması projesi de değerlendirildi. DSİ’nin yapacağı bu proje ile farklı seviyeli kavşak eş zamanlı olarak değerlendirilecek.

Hem su baskınlarını hem de farklı seviyeli kavşak projesi ile trafiği rahatlatacak projelerin takipçisi olmaya devam ediyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız  Abdulkadir Uraloğlu’na şehrimize gösterdikleri ilgi ve alakaya için teşekkür ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.