Uncategorized

2009-2010 SEZONU A2 LIGI FIKSTÜRÜ ÇEKILDI

A2 Ligi fikstür çekimine TFF Genel Sekreter Vekili Giyasettin Senman , TFF Profesyonel Maçlar Planlama ve Organizasyon Müdürü Ufuk Sepik ile kulüplerin altyapi sorumlululari katildi.

9 takimli 4 grupta bölgesel olarak oynanacak olan A2 Ligi, 25 Agustos 2009 tarihindeki maçlar ile baslayacak. Kulüplerin 01.01.1990 (U20) ve daha sonraki tarihlerde dogmus oyunculariyla katilacagi A2 Ligi nde yer alacak 36 takim, 4 gruba ayrildi. Marmara, Ege, Güney ve Kuzey gruplarinda mücadele edecek 9 ar takimin dört devreli lig usulüne göre oynayacagi maçlar sonucunda gruplarinda ilk 2 sirayi alacak takimlar play-off a kalacak.

4 er takimli 2 grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacak play-off ta gruplarini lider tamamlayan 2 takim, “A2 Ligi Türkiye Finali nde” karsi karsiya gelecek. Lig de müsabakalar hafta içi Sali ve Çarsamba günleri, TFF Profesyonel Maçlar Planlama ve Organizasyon Müdürlügü nün belirleyecegi program dahilinde oynanacak.

Kulüpler, kadrolarinda 01.01.1987 (U23) veya daha sonraki tarihte dogan, kaleciler dahil 3 kisi bulundurabilecegi gibi en az 3 yildir yasalara uygun olarak Türkiye de yerlesik olan ve yasi tutan yabanci futbolcular da kulüplerin kadrolarinda yer alabilecek.

EGE GRUBU: Altay, Antalyaspor, Bucaspor, Dardanelspor, Denizlispor, Eskisehirspor, Karsiyaka, Manisaspor, Ankaragücü.

1. HAFTA: Denizlispor – Altay, Eskisehirspor – Ankaragücü, Manisaspor – Bucaspor, Antalyaspor – Dardanelspor, Karsiyaka (Bay)

GÜNEY GRUBU: Adanaspor, Diyarbakirspor, Gaziantep Büyüksehir Belediyespor, Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor, Kayserispor, Konyaspor, Mersin Idman Yurdu, Sivasspor.

1. HAFTA: Konyaspor – Mersin Idman Yurdu, Kayseri Erciyesspor – Diyarbakirspor, Gaziantepspor – Kayserispor, Gaziantep Büyüksehir Belediyespor – Adanaspor, Sivasspor (Bay)

KUZEY GRUBU: Ankaraspor, Çaykur Rizespor, Gençlerbirligi, Giresunspor, Hacettepespor, Kardemir Karabükspor, Orduspor, Samsunspor, Trabzonspor

1. HAFTA: Gençlerbirligi – Çaykur Rizespor, Ankaraspor – Trabzonspor, Kardemir Karabükspor – Orduspor, Samsunspor – Hacettepespor

Marmara GRUBU: Besiktas, Boluspor, Bursaspor, Istanbul Büyüksehir Belediyespor, Fenerbahçe, Galatasaray, Kartalspor, Kasimpasaspor, Kocaelispor

1. HAFTA: Fenerbahçe – Boluspor, Kocaelispor – Kartlaspor, Besiktas – Galatasaray, Bursaspor – Kasimpasaspor, Istanbul Büyüksehir Belediyespor (Bay)

(CIHAN)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.