Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (GİRFED) tarafından İstanbul Eyüp Feshane Kültür Merkezinde geleneksel olarak düzenlenen Giresun Günleri’nin 8. si 1-2-3-4 Mayıs 2014 günü gerçekleşecek.
Bu kapsamda Giresun’da bulunan Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan 30 Mart Mahalli idareler seçimleri sonrası yapılan İlk İl Koordinasyon toplantısına katılarak düzenlenecek tanıtım günleri hakkında bilgiler verdi ve Koordinasyona katılan Kaymakam ve İlçe Belediye Başkanlarından destek istedi.
Daha sonra Giresun Valisi Hasan Karahan’ı makamında ziyaret eden Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan 1-2-3-4 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Eyüp Feshane Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek Giresun Tanıtım Günleri davetiyesini Vali Hasan Karahan’a takdim etti.