Uncategorized

Kaptana Yakismayan Davranis

Giresun’dan ve gurbetten  gelen Çotanaklarda Tribünlerdeki yerlerini almislardi onlarda takimlarini hiç susmadan desteklediler.


Gelelim bu maçin rezilligine;


Ordu ile Giresunspor arasinda oynanan her maçta oldugu gibi bu maçta da küfürler havada uçtu. . Herkes ordu ve Giresun’dan  Or-Gi için birlik mesaji beklerken onlar birbirlerine küfür etmekle yetindiler.


Kaptana Yakismadi ;


Tolga’nin yoklugunda Takim kaptani olarak Sahaya çikan SENOL kendisine yakismayan bir davranisi ortaya koydu. Maçtan önce sahaya isinmaya çikan Kaptan Ordulularin küfürlerine maruz kaldi.
10 dk hiç susmadan kendisine  küfür eden Ordu’lulara , Çotanaklar üzerinden cevap veren kaptan tribünleri daha da atesledi.


Olay Nasil mi Gerçeklesti ? ;


Senol Sahada isinma hareketleri yaparken kendisine edilen küfürlere cevap vermek amaciyla Orduspor yönetiminin Çotanaklara ayirdigi yere dogru hizla kosmaya basladi. Tel örgülere tirmanarak tribünleri asagi çagiran kaptan daha sonra kendisine edilen küfürlere , küfürle cevap vererek, çotanaklardan tezahürat yapmasini istedi. Çotanaklarda Senol istegi üzerine Senol adina ordu’lulara küfür yagdirdi. Ve Ordu’lulari daha da atesledi.


Bir Professional futbolcuya ve Giresunspor kaptanina yakismayan bu davranisi üzülerek izlemis oldugumu belirtmek isterim.
Diliyorum ki Senol Bu tür davranislarina bir an önce son verir. ve  Kendisini Elestirenlere ayrica küfür edenlere , Küfürlerle degil sahada oynadigi futbolla cevap verir.


Aykut DEMIRCAN
aykdemircan@hotmail.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.