SPOR

GİRESUNSPOR ALBİMO ALANYASPOR’A HAZIR

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, sahasında Albimo Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulübün tesislerinde, teknik direktör Mehmet Birinci yönetiminde gerçekleşen antrenman koşuyla başladı.Kondisyon hareketleriyle süren idman, dar alanda kısa pas çalışmasıyla tamamlandı.

Kulüp asbaşkanı Ercan Pamuk, antrenmanda yaptığı açıklamada, hedeflerinin ligdeki ilk galibiyete ulaşmak olduğunu söyledi.

Ligde şu ana kadar dört beraberlik iki de mağlubiyetleri olduklarını belirten As Başkan Erkan Pamuk, “Mağlup olduğumuz maçlarda bile mücadelemizi gösterdik fakat sonucu ulaşamadık. Geçtiğimiz hafta da iyi oynadık ancak Osmanlıspor maçında bir hakem faciasıyla karşı karşıya kaldık” dedi.

Ercan Pamuk, Albimo Alanyaspor maçında bütün taraftarlar, yönetim, herkesin desteğiyle kol kola kanat Kanada sahaya çıkacaklarını ifade ederek, şöyle konuştu: “İnşallah bu hafta ilk üç puanımızı alacağız ligde de bundan sonra bir çıkışa geçeceğiz. Başkanımız da futbolcularla bir konuşma yaptı. Yönetim olarak futbolcuların arkasındayız, onlara güveniyoruz. Bizim takımımız gerçekten iyi bir takım ama bir galibiyet eksikliğimiz var. İnşallah onu da bu hafta gerçekleştireceğiz.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.