Uncategorized

Maliye Bakani Simsek Giresun daydi

Espiye’deki açilisindan ardindan beraberinde Milletvekilleri Nurettin Canikli, Ali Temür, AK Parti Il Baskani Mehmet Geldi ile birlikte Valilige gelen Maliye Bakani Mehmet Simsek, Valilik önünde resmi törenle karsilandi.
 
            Kendisini karsilayanlarla selamlastiktan sonra Valilik Özel Defterini imzalayan Maliye Bakani Simsek, Valilik Makaminda Vali Mustafa Yaman’la bir süre görüstü. Bakan Simsek, görüsme sirasinda, kendisini takip eden basin mensuplarinin sorularini da cevaplandirdi.
 
            Görüsmenin ardindan Vali Mustafa Yaman, Maliye Bakani Mehmet Simsek’e, dünyanin en kaliteli findiginin yetistigi Ilimizin simgesi olan altin çotanak findik rozeti takti, plaket verdi. Vali Mustafa Yaman, Bakan Simsek’e ayrica, yöremiz müzigi çalgilarindan kemençe ile yöremiz ürünlerinin olusturdugu hediye sandigi verdi.
 
            Valilik Binasindan ayrilan Maliye Bakani ve beriberindekiler, Uygulamali Bilimler Yüksekokulunun açilisini yapmak üzere Bulancak’a hareket ettiler.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.