Uncategorized

Baskan Peker Sözümüzde duracagiz

Giresunspor Kulüp baskani Olgun Aydin Peker, tesislerde bir basin toplantisi yapti.



Peker yaptigi toplantida yaptiklari çalismalar hakkinda bilgiler verdi ve yönetim kurulu olarak takimdaki ihtiyaca göre transfer yaptiklarini bildirdi.


2009-2010 futbol sezonunda tek hedeflerinin Süper Lig oldugunu bir kez daha söyleyen Olgun Aydin Peker, açiklamasinda sunlari söyledi.” Takimin iskeletini bozmadik. ihtiyaç duyulan yerlere transfer yapiyoruz. Dis transferde daha önce Senol Demirci ve Ali Sakal ile sözlesme imzalamistik. Bugün de bir süre önce de anlasmaya vardigimiz Gaziantep Büyüksehir Belediyespor kalecisi Eser Altin, Besiktas’tan yine kaleci Erdem Köse ve Rapid Wien’den santrafor Serkan Çiftçi ile sözlesme imzaladik” dedi.



 

Transferler Sürüyor
Giresunspor Baskani Peker, Steau Bükres’te oynayan Bolivyali Patriel ile de büyük oranda anlastiklarini söyleyerek, açiklamasina söyle devam etti. “ Birkaç gün içinde bu transferi sonuçlandiracagiz. Ayrica yine 3 oyuncu ile görüsmelerimiz devam ediyor. Bu transferleri de hafta basinda açiklayacagiz. Görüsme halinde oldugumuz oyuncular ile tam olarak anlasmadan kamuoyuna duyurmak istemiyoruz. Cumartesi günü de 3 futbolcu gelecek ve onlarla transferin yüzde 90 bölümünü tamamlamis olacagiz, Ihtiyaç duyuldugunda kampta yine transfer yapabiliriz.” diye konustu.



ALIBEC OLAYINA AÇIKLIK GETIRDI

Baskan Peker birkaç günden bu yana gazetelerde Alibec Giresunspor’ a transfer oldu haberlerine de açiklik getirdi ve bu konuda sunlari söyledi. “Alibec Romanya’nin son derece önemli oyuncularindan biri. Bu konuda henüz net bir sey yok. Biz Alibec’i menajerlik sirketi araciligi ile satin almaya çalisiyoruz. Eger bonservisini alabilirsek kendisini belki Türkiye’de oynatmaya ikna edebiliriz. Ancak henüz transfer sonuçlanmadi görüsmelerimiz devam ediyor” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.