Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi İçin beklenen kamu yararı kararı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak yürütmeye girdi.
AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Temür, yaptığı açıklamada; Tirebolu- Espiye sınırlarına yapılacak olan toplamda 125 parsel ve 628 dönümlük alana sahip Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi arazinin kamu yararı kararıyla ilgili gerekli çalışmalarımızı yapmıştık.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız tarafından eksik görülen iş ve işlemler ile ilgili olarak Giresun Ticaret ve Sanayi Odasıyla yapmış olduğumuz koordinasyon sonucunda gerekli tüm hazırlıklar tamamlandı ve eksikliklerimiz giderildi.
Bugün itibariyle Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi’nin kamu yararı kararı, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kaçır tarafından onaylanmıştır.
Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulmasıyla birlikte bölgemizin ekonomik kalkınmasını artıracak ve şehrimizde istihdam sağlanacaktır. Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi arazisinin kamulaştırma kararı onayı
ile ilgili emeği olan başta Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kaçır’a, Giresunlu hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum.
Bu güzide yatırımın Giresun’umuza ve Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum dedi