Uncategorized

Giresun Saglik ta Devrim

Ihtiyaci olan bireylerin muayene, tetkik, tahlil, tibbi bakim ve rehabilitasyonlarinin evinde ve aile ortaminda saglanmasi, bu kisilere ve aile bireylerine sosyal ve psikolojik destek hizmetlerinin bir bütün olarak verilmesi amaciyla kurulan Evde Saglik Hizmetleri Birimine, hizmetlerin aksatilmadan yürütülmesi için 5 araç verildi.

 

Evde Saglik Hizmetleri Biriminin Saglik Bakanligina bagli saglik kurumlari bünyesinde kuruldugunu belirten Il Saglik Müdür Yardimcisi Mehmet Sahin, hizmetlerin bu birimler tarafindan yürütülecegini söyledi.

Il Saglik Müdür Yardimcisi Mehmet Sahin, Evde Bakim Hizmetleri için 5 adet tam donanimli aracin hazir oldugunu, söz konusu araçlarin ilk etapta Giresun Merkez, Bulancak, Görele, Espiye ve Sebinkarahisar’a verilecegini ifade etti.

Haber: E.Günaydin 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.