SPOR

GİRESUN YANGIN YERİ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Giresunpor hafta içi oynadığı ve 4-1 galip geldiği Tokatspor maçı dönüşü Giresun Atatürk Meydanı’nı adeta yangın yerine döndürdü.

Giresun Atatürk Meydanında organize edilen karşılama törenine Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’da katılarak takımın elde ettiği bu büyük başarıya prim sözü verdi.

Giresunspor’un çeşitli taraftar gruplarından oluşan binlerce spor sever Çotanakların Tokat deplasmanında elde ettiği 4-1 gibi net skor sonrası artık şampiyonluk türküleri söyleyebiliriz dediler.

Israrlar üzerine mikrofona gelen Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ” Bugün iki mutluluğu birlikte yaşıyorum, hem Basketbol Takımımız galip geldi hemde gözümüzün bebeği Giresunspor bugünlerin kıymetini bileceğiz, takımlarımıza imkanlarımız nispetinde mutlaka destek olacağız. Hele bir şampiyon olsunlar o zaman çok daha özel imkanlar yaratacağız.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.