Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor’da dün deplasmanda Tokatspor karşısında alınan galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.
Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, yaptığı açıklamada, Tokatspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ettiklerini anımsattı.
Tokatspor karşısında iyi futbol oynadıklarını ve haklı galibiyet aldıklarını kaydeden Teknik Direktör Mehmet Birinci, “Karşılaşmanın tümünde hakim olan taraf bizdik. Skor olarak ortaya çıkan sonuç bizi sevindirdi ancak futbol olarak daha iyi olmalıydık. Yine de ortaya konan performanstan memnunum” dedi.
Mehmet Birinci, Tokatspor galibiyeti ile şampiyonluk yarışında ellerinin daha da güçlendiğini ifade ederek, “Lider Hatayspor dün puan kaybedince aradaki fark 2’ye indi. Bu bizim şampiyonluğu yakalama adına ümidimizi daha da artırdı. Gelecek haftalarda da iyi sonuçlar alabilirsek, sezon sonunda hedefimize ulaşacağımıza inancım tam” diye konuştu.
Bu hafta sonu sahalarında Aydınspor 1923’ü konuk edeceklerini hatırlatan Çotanakaların Teknik Direktörü Mehmet Birinci, hedeflerinin sahadan galip ayrılmak olduğunu sözlerine ekledi.