SPOR

GİRESUNSPOR’UN İSTANBUL’DA MUHTEŞEM GECESİ

Giresun’un en değerli markası, Giresunspor dayanışma gecesi Giresunlu hemşerilerimiz Aygün Kardeşlere ait Kartal Titanik Otelde yapıldı.

Giresunspor Dayanışma gecesine Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu,Giresunspor yöneticileri,AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, AK Parti Giresun milletvekili aday adayları, Giresun Vakfı danışma kurulu Başkanı Gürbüz Ekinci, iş adamları, bürokratlar,STK temsilcileri,yerel medya ve çok sayıda davetli katıldı.

Giresunspor camiasının önde gelen isimlerinin de katıldığı gecede konuşma yapan Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ konukları selamlayarak, Giresunsporun birlik,beraberlik ve dayanışma gecesinde bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Giresunsporun bu günlere gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti.

Başkan Mustafa Temel Bozbağ;”Birlik,beraberlik içinde bugünlere geldik’’

Başkan Mustafa Temel Bozbağ konuşmasında Giresunspor’un mali durumu hakkında bilgi vererek şunları söyledi; Bizim kulübü nasıl devraldığımız kamuoyu tarafından çok iyi biliniyor. Yaklaşık 14,8 milyonluk bir borçla devraldık, kulup ligden düşme potasındaydı, büyük bir başarı göstererek şampiyon olduk, bugün ise bu borç yaklaşık 8 milyon TL’ye indirildi,en az dört dalda branşlar açarak,mali açıdan da güçlenerek,bağımsız denetim kuruluşu tarafından denetlenen bir Giresunspor ortaya çıktı,bu süreçte yönetim ve camia olarak birlik ve beraberlik içinde bu günlere geldik.Bakanımız Nurettin Canikli, kulüp kapanma noktasında beni arayarak, Giresunspor’a el atın,sahip çıkın dediğinde, biz görevi öyle devir aldık.Bakanımız ile birlikte Belediye Başkanımız Kerim Aksu’da bize sahip çıkarak büyük destek oldu.Kendi dönemimize ait kulubün sigorta ve vergi borçları bulunmamaktadır.Burada hiçbir zaman siyaset olmadı, hep spor konuşuldu.Bu doğrultuda Bakanımız Nurettin Canikli, Belediye başkanımız Kerim Aksu, Valimiz Hasan Karahan, sponsorlara,Giresun camiasına ve basına teşekkür ederiz.Bizler bu destekler sayesinde bu günlere geldik” dedi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu;’’Ortak payda Giresunspor’’

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, konuşmasında, Giresunspora maddi yardımlarda bulunan sponsorlara katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Kerim Aksu, ” Birlik,beraberlik içinde camiaının neler yapabildiğini Giresunspor gösterdi.Çok zor anlarda büyük başarılar elde etti, Giresunluların en önemli özelliği zorluklara göğüs germesidir ve zor anlarda tarih yazmasıdır. Bizi siyaset üstü bir şekilde buluşturan ortak payda Giresunspor olmuştur,her siyasi parti görüşe sahip kişilerin olduğu bu çatıda hep Giresunspor konuşulmuştur ve her zaman birlik,beraberlik öne çıkmıştır .Biz her zaman destek vermeye hazırız,maddi,manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim’’,dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli; “Giresunspor’un emrindeyiz’’

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmada; ” Giresun halkı sporu,Giresunsporu seviyor ve büyük ilgi gösteriyor . Bu açıdan zor durumda olan Giresunspora o tarihlerde sahip çıkarak bugünlere gelmesinde büyük gayretimiz oldu.3-4 yıl evvel takım çok durumdayken, Başkan Mustafa Bozbağ ile uzun bir telefon görüşmemizde, spor kulubüne sahip çıkılması gerektiği konusunda düşüncelerimi belirttim. O tarihten itibaren hem Şampiyonluk ve hemde mali durumunu düzelten bir Giresunspor ortaya çıktı. Bu büyük bir başarıdır,büyük bir performans gösteren yönetim kurulu bundan sonrada görev alarak, bu başarıyı sürdürmek zorundadır. Başkan Mustafa Bozbağ, bırakacağım diyor, bu Kervan başarılı bir şekilde yürüyor, başarılı bir şekilde giden bir kurumda bırakmak olmaz. Onun için devam edeceksiniz. Giresun Arena stadının temel atma töreni yapılacak, burada kulube gelir getirecek birkaç tane tesis ortaya çıkacak. Bu yapı altında hiçbir zaman siyaset olmadı, birlik,beraberlik içinde başarı ortaya çıktı. Bu açıdan Başkan Mustafa Bozbağ ve yönetim kurulu göreve devam etmeli. Biz Giresunsporun emrindeyiz,bunu 12 yıldan beri hep söyledim,söylemeye de devam edeceğim,bütün hemşerilerime sevgi ve saygılarımı iletiyorum,” dedi.

Gecede Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ tarafından, Bakan Canikli ile Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya desteklerinden dolayı plaketleri verildi.Giresunspor’a sponsor desteği veren kurum ve kuruluşlara da plaketleri yöneticiler tarafından verildi.

Gecede sahne alan Nadide Sultan ile Işın Karaca, davetlilere unutulmaz müzik ziyafeti sundular.

Haber: Spor28/Ali-Zafer Akten

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.