SAĞLIK

ANJİYO ÜNİTESİ GİRESUN HALKININ HİZMETİNDE

Giresun Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi bünyesinde 2013 yılından bu yana planlaması ve çalışmaları devam eden Anjiyo-KVC Ünitesi hasta kabulüne başladı.

Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Hasan Arslantürk, Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Murat Kolikpınar, Anjiyo Ünitesi Koordinatörleri İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Doç. Dr. Selçuk Pala (Kardiyoloji), Doç. Dr. Ali Fedakar (Kalp ve Damar Cerrahisi) basının ve çalışanların sorularını cevaplayarak iyi dilek ve temennilerde bulundular.

Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Selçuk Pala yaptığı açıklamada; “Kalp işi zor bir iştir. Bu süreçte alışkanlıkların gelişmesi el becerisinin artması için çok işlem yapılması gerekir. Amacımız hastanemizde çalışan hekim ve personellerin becerisinin artırılmasıdır” dedi.
Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Ali Fedakar ise “Anjiyo ve Kardiyovasküler Cerrahide en temel nokta alt yapının hazırlanmasıdır. Arkadaşların eğitimi önemlidir. Bu konuda zaten arkadaşlar hastanemize gelerek gerekli eğitimi almışlardır” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.