EKONOMİ

HEKİM SÜT’E ÖĞRENCİ İLGİSİ DEVAM EDİYOR

Giresun’da faaliyetlerine devam eden Hekim Süt’e okulların gezileri sürüyor.

Bu kapsamda Giresun Merkez 19 Eylül İlköğretim Okulu 4/C sınıfı öğrencileri öğretmen Selma Kutlay nezaretindeki 20 kişilik grupla, fabrikanın üretim tesislerini gezerek sütün ham madde aşamasından ürüne dönüşmesi sürecine tanıklık ettiler. Hekim Süt Genel Koordinatörü İsmail Yaşar, burada öğrencilere bilgi vererek onların sorularını cevaplandırdı. Çocukların fiziki gelişimine en önemli katkının süt ve süt ürünleri sayesinde olduğunu vurgulayan Yaşar, “Giresun’un yerel markalarından ilimizin ismiyle özdeşleşmiş Hekim Süt, özellikle üretim tesislerini bu tür gezilere açarak gıda ve hijyen güvenliğine emin olduğunun da mesajını veriyor. Bu gezi sayesinde sizler de sofranızda tükettiğiniz ürünle ilgili bilgilerinizi güçlendiriyorsunuz” dedi.

En çok peynirin oluşması süreci ile ilgilenen öğrencilere, Hekim Süt Üretim Müdürü Emine Kırkoçoğlu, üretimi tamamlanan ürünleri tattırdı.

Gezi sonrası Öğretmen ve öğrenciler fabrika yöneticileriyle birlikte günün anısına Fotoğraf çektirerek geziyi tamamladılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.