KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

SİYASETSON DAKİKA

KEMAL KILIÇDAROĞLU FESHANE GİRESUN GÜNLERİN’DE

İstanbul Eyüp Feshane de 4  gündür devam eden Giresun tanıtım günlerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beraberinde kalabalık bir heyet ile katıldı.

02 Mayıs 2013 Perşembe gününden buyana devam eden Feshane Giresun tanıtım günlerinin son gün onur konuğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Giresun tanıtım günleri için Eyüp Feshaneye gelen Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP Grup Başkan Vekili Akif  Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP İstanbul İl Yöneticileri, Giresun Vakfı Genel Sekreteri Dr. Adil Emecan ile birlikte salona giriş yaptı.

Feshane Giresun tanıtım günleri organizasyon komitesi tarafından karşılanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Giresun evi balkonunda toplanan Giresunluları selamladı.

Giresun Federasyonu başkanı HasanTuran’a organizasyon dan dolayı tebriklerini ileten Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra CHP’li belediye başkanı olan Tirebolu standı, Giresun Standı başta olmak üzere katılımcı bütün Standları t dolaşarak katılımcıları tebrik etti.

Giresunlular tarafından büyük ilgi gören Kemal Kılıçdaroğlu’na Unesco tarafından koruma altına alınan Çanakçı ilçesi Kuşdili gösterisi yapıldı.

Uzun süre Giresunlular ile birlikte olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sevgi gösterileri altından salondan ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.