Bulancak Is adamlarindan Fikret Kiroglu’nun yegeni, Doga, Aleaattin Kiroglu’nun kardesi ve Isadami Osman Kiroglu’nun sevgili evladi Deniz Savas KIROGLU için 21 Mayis Cumartesi günü Bulancak Yildiz Köyü camisinde Mevlid-I Serif okutuldu.
Mevlüd’te Deniz Savas Kiroglu’nun sinif arkadaslari ve Osman Kiroglu’nun yakin akraba,dost ve arkadaslari camiyi doldurdu.
CHP Giresun Milletvekili adayi Aykut Gezmis ve Ilçe Baskani Fatma Karaibrahimoglu Canik gelen misafirler arasinda idi.
13 Nisan 2011’de yasamini yitiren merhum Deniz Savas Kiroglu’nun vefatinin 40.günü münasebetiyle Mevlid-I Serif okutuldu.
Mevlid-I Serifi Piraziz Merkez camii imami Emin Aydin,Ballica camii imami Aydin Kiliç,Bulancak Orta camii müezzini Muhammed Küçük,Bulancak Kubbeli camii müezzini Ishak Öztas ve Yildiz Köyü camii imami Ali Yildirim okudular.
21 Mayis Cumartesi günü Yildiz köyü camisinde ilkindi namazi okutulan Mevlid-I Serife merhum Deniz Savas Kiroglu’nun aile fertleri,sinif arkadaslari ve Osman Kiroglu’nun yakim akraba,dost ve arkadaslari hazir bulundular.
Mevlid-I Serif öncesi ve sonrasi misafirlere çesitli ikramlarda bulunuldu. Mevlid-I Serife yaklasik bayli-bayanli 500 kisi katildi. Taziye evinde bir süre devam eden bassagligi ve sabir ziyaretlerinde yüzlerce seveni Kiroglunu yalniz birakmadi. Acili baba Osman Kiroglu oglu Deniz Savas Kiroglu’nun vefati nedeniyle çok üzgün olduklarini belirten Kiroglu,Acili günümüzde bizleri yalniz birakmayan,cenazemize, taziyemize ve mevlidimize gelerek bizlerin yaninda olan herkese candan tesekkür ediyoruz. ’’ dedi.