Ihsan Incekara NRW
Almanya dan bildiriyor.
Gazetemiz basyazarlarindan Ali Hamurcuoglunun baskanligini yaptigi Yurtdisinda Giresun Dernegi olagan genel kurulunu 05 Haziran 2010 da Dortmunt ta yapacak.
Geçen hafta bir araya gelen dernek yöneticileri bir takim kararlarada imza atti.
Buna göre geçen yil varilan mutabakat geregi Werdhol Giresunlular Dernegi tarafindan buyil gerçeklestirilecek olan 4. Kümbet Senliklerine dernek olarak tam katilim ve destek saglanacak.
Kanun geregi yapilmasi gereken genel kurul 05 Haziran 2010 tarihin de Dortmunt ta denek genel merkezin de yapilacak.
Yapilacak olan faaliyetlere Yurtdisinda Giresun Dernegi isminin büyüklügü ve agirligi oraninda süpriz gelismeler önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylasilacagi açiklandi.
Öte yandan yapilacak bu faaliyetlere Gazetemiz Imtiyaz Sahibi Ethem Bakar da davet edildi, konu ile ilgili Yurtdisinda Giresun Dernegi Yönetim Kurulu Baskani ve Gazetemiz basyazari Ali Hamurcuoglu, Ethem Bakar ile yaptigi telefon konusmasinda Giresun devam Zipkinla Balikavi Bölge Sampiyonasin da kendisine basari dileklerini iletti.
Ali Hamurcuoglu Almanya da yapilacak olan faaliyetler için Ethem Bakar in hem kongre hemde 4. Kümbet senliklerin de kendilerinin davetlisi olarak Almanya da olacagini ve dönüsüde karayolu ile birlikte yapacaklarini açikladi.
Toplantiya Yurtdisinda Giresun Dernek Baskani Ali Hamurcuoglu, Dernek Baskan yardimcilari Izzet Tahtaci, Nazmi Durmus, Genel Sekreter Baris Gül, Genel Muhasip Mehmet Aksu, Yönetim Kurulu Üyeleri Sabri Cömert, Selami Akdemir, ayni zamanda gazetemiz NRW temsilciside olan Ihsan Incekara katildilar.